LG Presenteert Optimus 3D in Barcelona

Hij dook al eens op tijdens de CES en onlangs was de LG Optimus 3D ook even op de website van de Phone House te zien. Het bedrijf zal het toestel naar verwachting tijdens het Mobile World Congress pas echt presenteren.

De reden dat we de aankondiging tijdens de beurs verwachten is omdat het bedrijf een persconferentie heeft aangekondigd onder de noemer “Into the new dimension”. De uitnodiging bevat een donkere foto van een nieuw toestel met als extra aanwijzing het LG Optimus logo erboven. Check onze site op 14 Februari vanaf 14:00 voor alle details rondom dit toestel. Wij geven alvast wat verwachtingen: Android 2.3, Autostereoscopisch scherm, 4", Multi-Touch, Nvidia Tegra-2 3D CPU en 512MB RAM.

Via.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Roelof van Doorn
Je ziet me wel, maar herkent me niet. Blijf gokken wie ik ben. Als je het weet zeg je 'O, die!'

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram