Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Iomega Brengt iPhone Dock met Backup Functies Uit

Voor sommigen is Iomega een synoniem voor back-ups. Hoewel het niet in de verwachting lag dat juist Iomega een iPhone dock op de markt zou brengen, is de dock wel geheel in lijn met het gedachtegoed van het bedrijf gezien je er de iPhone mee kan back-uppen.

De dock (met de naam Superhero) is voorzien dan een 4GB SD kaart. Iedere keer wanneer de iPhone op de dock wordt gezet, zal de dock alle gegevens (exclusief muziek) naar de kaart overzetten. Deze methode is makkelijker dan de synchronisaties met iTunes die gebruikers vaak overslaan. Het hele back-up proces verloopt met een speciale app die gratis gedownload kan worden. Naar verwachting zal de dock rond de zeventig euro gaan kosten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.