Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Corel Lanceert Paint It! (iOS)

Na het succes van Corel Paint It! op de iPad, heeft het bedrijf besloten om een de stap naar het kleinere scherm te maken. Met het gratis Corel Paint it! is het mogelijk een artistiek tintje aan bestaande foto’s toe te voegen.

De app verandert foto’s in een schilderij die je dan weer met vrienden kan delen. Het omzetten naar schilderij gebeurt stap voor stap wat Paint It! meer een fun-app maakt dan een echt bewerkingsprogramma.

“Na de fantastische reacties op Corel Paint it! Show voor de iPad, wilden we iPhone-gebruikers een vergelijkbare ervaring bieden. Omdat u kunt kiezen uit allerlei schildereffecten is Paint it! Now een leuke en verrassende app waarmee u kunstzinnige meesterwerkjes kunt maken, zodat u met uw iPhone-foto’s kunt pronken,” aldus Nick Davies, algemeen directeur Graphics & Productivity Software bij Corel. “We willen dat u creatief aan de slag gaat met uw foto’s en plezier beleeft met de gratis iPhone- en iPad-app!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.