Belkin Introduceert Horlogebandjes voor de iPod 6G

Belkin heeft een nieuwe serie van drie polsbandjes op de markt gebracht waarmee de iPod Nano 6G als horloge gedragen kan worden. Tegelijk kondigde het bedrijf ook een iPod Nano 6G zweetbandje en anti-kras producten aan.

De zwarte WristFit kost €19,99 en heeft een klittenband sluiting. De grijze en roze FlexWear horlogebandjes gaan €14,99 kosten en zijn van siliconen gemaakt.

Onder de naam GoFit brengt het bedrijf ook een zweetbandje uit waar een iPod Nano 6G op bevestigd kan worden. Het bandje zelf kan in de wasmachine en kost €19,99. Belkin brengt ook de GripVue beschermhoesjes op de markt om zo het risico op krassen te verlagen. De hoesjes kosten €12,99 per drie. De nieuwe anti-krasfolie voor het scherm kost €6,99 per drie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram