Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Veranderingen TheGadgeteers.nl

Toen we een half jaar terug van start gingen, was TheGadgeteers echt nog een proefballonnetje. Hoe zouden jullie, onze bezoekers, op ons reageren en hoe zouden de makers van gadgets en games op ons reageren?

Na zes maanden en vele honderden berichten blijkt dat TheGadgeteers.nl redelijk succesvol is. De bezoekersaantallen blijven stijgen en ook onze vindbaarheid in Google laat niks te wensen over. Vandaar dat we afgelopen weekend een aantal plannen in werking hebben gezet.

Één van deze plannen betrof het maken van een nieuwe layout. De oude was een gratis wordpress template die we enigszins opgeleukt hadden, maar was verre van ideaal en liet ons weinig ruimte voor creativiteit. Vandaar deze nieuwe witte layout met veel ruimte rechts naast de artikelen. Die ruimte gaan we de komende maanden inzetten om extra verdieping aan onze berichtgeving toe te voegen. Denk dan bijvoorbeeld aan links over bepaalde onderwerpen, maar ook grafieken van de waarde van bedrijven als Apple. Je merkt het al, plannen genoeg.

Naast de nieuwe layout is er nog iets waarbij we het idee hebben dat dit beter kan en dat zijn de foto’s die we zelf maken. We hebben al veel reviews mogen schrijven en blijven dit in de toekomst ook zeker doen. Om het fotowerk bij deze reviews te verbeteren hebben we een kleine fotostudio ingericht en een aantal macro lenzen aangeschaft.

Tot slot zijn we het team aan het uitbereiden. In November begon Gadgeteer Roelof bij The Gadgeteers te schrijven en versterkte daarmee Arjan (admin) en Daniel. Heb jij ook zin om voor TheGadgeteers te schrijven, dan ben je natuurlijk welkom. Stuur een mailtje naar news@gadgetgear.nl en wij nemen contact met je op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.