Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Sony Komt met Playstation Apps voor iOS en Android

Sony heeft aangekondigd dat het zeer binnenkort met een speciale PSN applicatie voor iOS en Android zal komen. Dit mogelijk als antwoord voor de Xbox Live hub op Windows Phone 7 van Microsoft. Dat geeft ons te denken, waarom niet PSN op Windows Phone 7? Ideaal voor iedereen die beide consoles thuis hebben staan.

Gamen in de PSN account is niet mogelijk, maar verder geeft hij toegang tot al je PSN gegevens en is het mogelijk om het laatste Playstation nieuws te checken. Het is ook mogelijk om het Playstation Blog te lezen en daar commentaar op te geven. Wanneer de app precies verschijnt weten we nog niet, maar Nederland is één van de eerste landen waar hij beschikbaar komt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.