Logo GadgetGear.nl
Picture of Roelof van Doorn
Roelof van Doorn

Schiphol op Android en iOS

Hoewel er al diverse apps zijn die de aankomst- en vertrektijden van Schiphol kunnen tonen, heeft de luchthaven nu ook een gratis app uitgebracht. De Schiphol app is beschikbaar voor zowel iOS als Android.

Het is niet alleen mogelijk om de aankomst- en vertrektijden te checken, maar ook om op de hoogte gehouden te worden van veranderingen aan een bepaalde vlucht via push berichten. De app bevat ook een plattegrond van de luchthaven en informatie met betrekking tot het See Buy Fly aanbod op de luchthaven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.