Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Paramount Kondigt Enhanced Movies aan voor WP7

Het lijkt erop dat Microsoft een nieuw, interessant experiment met Paramount Pictures is gestart. De bedrijven hebben aangekondigd dat Paramount 10 ‘enhanced movies’ voor Windows Phone 7 zal uitbrengen.

De ‘enhanced movies’ zijn feitelijk gewoon films die in applicaties gewikkeld zijn zoals de Suske en Wiske app op de iPhone. Door deze bundeling is het voor Paramount mogelijk om voor het eerst een mobiele film release van dezelfde extra’s als een DVD te voorzien. Naast de DVD extra’s krijgen kopers van de films overigens ook mini games vanuit de film aangeboden zoals een filmquiz.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.