Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Ook De Volkskrant Beschikbaar via de iPad

In navolging van diverse andere kranten (zie onze special) is nu ook de Volkskrant beschikbaar op de iPad. Via “de Volkskrant iPad-app” is de krant in zijn originele opmaak te lezen, maar deze opmaak verbergt een hoop extra functionaliteiten.

Zo is het onder andere mogelijk om extra foto’s bij de artikelen te bekijken en is er een live nieuwsfeed zodat je op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen rondom het verhaal dat je leest. Hiermee vormt de Volkskrant een soort van samensmelting tussen papier en website.

De Volkskrant laat ook zien dat het de iPad consument begrijpt. Zo zullen de eerste tien edities na installatie van de App gratis beschikbaar worden gesteld. Ook heeft de Volkskrant diversie commerciële modellen voor de verkoop van de iPad edities. Een los nummer kost net als bij veel anderen €0,79 terwijl de zaterdag editie inclusief Volkskrant Magazine €1,59 kost. Verder is het mogelijk een maandabonnement af te sluiten voor €14,90, een kwartaalabonnement voor €43,50, een halfjaarabonnement voor €85 of een jaarabonnement voor €149.

“Bij de ontwikkeling van de Volkskrant iPad-app hebben we continu de krantbeleving nagestreefd. Dit, in combinatie met het optimale gebruik van de unieke functionaliteiten van de iPad, maakt de Volkskrant iPad-app bijzonder gebruiksvriendelijk” zei Hans deridder, Managing editor van de Persgroep.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.