Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Microsoft Demonstreert Forza 4

Microsoft voelt duidelijk de hete adem van Gran Turrismo 5 in haar nek. Het bedrijf heeft tijdens de SpikeTV Video Game Awards het nieuwe Forza 4 aangekondigd en liet meteen even een trailer van de game zien.

Forza wordt in de herfst van 2011 verwacht en zal haar best doen het mateloos populaire Forza 3 te overtreffen. Een aantal verbeteringen zijn in de trailer zichtbaar. Zo is er een pitcrew (maar ontbreken de pitspoezen) en zal het mogelijk worden om aan off-road races deel te nemen. Ook de medewerking van TopGear wordt verder benadrukt.

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.