Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Lonely Planet Geeft Reisgidsen Weg (iOS)

In verband met de vele toeristen die in Europa vastzitten door de sneeuw hebben de mannen (en vrouwen) van Lonely Planet een actie op touw gezet waarbij het bedrijf 13 stadsgidsen uit het assortiment weggeeft via de App Store.

Iedereen die daar interesse in heeft kan de stadsgidsen van Amsterdam, Parijs, Dublin, St. Petersburg, Praag, Berlijn, Warschau, Londen, Kopenhagen, Wenen, Stockholm, München en Moskou downloaden. De stadsgidsen bevatten naast een grote hoeveelheid informatie en fotowerk ook offline kaarten van de stad zodat de apps ook zonder dataverbinding bruikbaar blijven.

De actie loopt 48 uur, dus wees er op tijd bij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.