De uitvinding van surround sound was misschien wel één van de belangrijkste veranderingen in het leven van menig gamer en één van de grootste ergernissen voor moeders/vrouwlief. Koptelefoons als de Ear Force DPX21 van Turtle Beach kunnen verlichting brengen.

De Ear Force DPX2 1 is een 7.1 Dolby Surround headset waardoor je exact kan horen waar jouw tegenstanders zich begeven. Via Chat Boost is de headset in staat om in-game gesprekken helder weer te geven. Zowel het chat als game volume kunnen apart worden ingesteld.

De DPX kan zowel op de PC als op de Xbox en Playstation 3 gebruikt worden en kost $149. De Nederlandse prijs weten we zo niet, maar we zijn er zeker van dat je de DPX21 in de betere gamestores moet kunnen vinden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.