Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Conclusie Kinectweek (Xbox 360)

We zijn nu een week met de Kinect aan het spleen geweest. Toen we de Kinect voor het eerst zelf mochten gebruiken tijdens de GamesCom, waren we teleurgesteld. Nu, een week en vijf games later kunnen we zeggen dat we op een heel andere manier tegen Kinect aankijken.

Deze week heeft de Kinect bewezen een goede vervanger van de Nintendo Wii te zijn. Hoewel we knoppen missen om vlot door de menu’s van games heen te wandelen, is de besturing behoorlijk nauwkeurig en op Kinect Joy Ride na zijn alle games die we getest hebben de moeite waard met uitschieters als Kinect Sports en Dance Central die gewoon perfect zijn uitgewerkt.

Ieder nieuw platform moet rijpen. Wij zijn dan ook erg nieuwsgierig waar Kinect over 6 tot 12 maanden is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.