Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Windows Phone Jailbreak Online

Microsoft heeft erg haar best heeft gedaan om Windows Phone 7 zo veilig mogelijk te houden. Dit is één van de redenen dat Microsoft onder anderen de App van Netflix mag aanbieden (een grote online video verhuurder uit Amerika).

In navolging van Apple’s iOS, blijkt ook Windows Phone 7 nu redelijk makkelijk te jailbreaken. Ontwikkelaars hebben afgelopen donderdag een tool uitgebracht onder de naam ChevronWP7. Na de jailbreak toegepast te hebben, is het net als onder iOS mogelijk om apps te installeren zonder gebruik te maken van de officiële market. Volgends de ontwikkelaars is het voordeel uiteraard dat je apps kan installeren die Microsoft nooit zou goedkeuren, maar in de praktijk verwachten we dat gebruikers voornamelijk commerciële apps uit zullen wisselen.

Uiteraard is het gebruik van dergelijke tools op eigen risico.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.