We hebben het al vaker gezegd, als je de beste muziek kwaliteit uit een iPod of iPhone wilt halen, moet je niet de standaard oordopjes van Apple voor gebruiken. Geluidstechnisch kan het gewoon heel veel beter.

Dat en de kwaliteit van de onderdelen zullen wellicht veranderen nu Apple heeft aangekondigd de oordopjes bij andere bedrijven te laten maken. Op dit moment komen de oordopjes nog uit Japan, waar het bedrijf Foster de gehele productie voor haar rekening neemt. Binnenkort nemen twee Taiwanezen het stokje over.

Checg Uei zal een groot deel van de onderdelen gaan produceren terwijl Hon Hai de assemblage van de oordopjes voor haar rekening zal nemen. Deze bedrijven produceren overigens al langer voor Apple, dus een erg vreemde stap is het niet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.