Motorola Introduceert Nieuwe Lijn Portofoons

Het afgelopen jaar kregen we de kans om de Motorola T3 en T5 onder de loep te nemen. Tijdens die reviews kwamen we er achter dat portofoons ook in deze tijd best handig kunnen zijn. Motorola heeft nu de hele lijn portofoons van een update voorzien.

De meest opvallende aanpassing is dat de antennes weer zichtbaar zijn. In de vorige serie had enkel de T7 een externe antenne. Dit was mogelijk ook de reden dat het bereik van huidige serie beter moet zijn.

De Motorola T4 is de opvolger van de T3. De T4 heeft een groter bereik (tot 6KM) en kan tussen 8 kanalen schakelen.

De T6 volgt de T5 op. De T6 heeft een bereik van 8 kilometer en kan naast de 8 hoofdkanalen, ook tussen 121 subkanalen kiezen. De T6 komt net als de T5 met een set herlaadbare accu’s en een mogelijkheid om een headset aan te sluiten.

De T8 is de opvolger van de T7. Net als de T7 is ook dit weer het neusje van de zalm. Het bereik van de T8 is maximaal 10 kilometer en bevat ook herlaadbare accu’s. Net als de T5,6&7 is het mogelijk om naast de 8 hoofdkanalen, op 121 subkanalen af te kunnen stemmen. De T8 bevat ook een LED zaklamp en trilfunctie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.