Spits gaat Interactief (Android / iPhone)

De Spits heft een primeur. De krant lijkt als eerste echt interactief te gaan. Via de Kooaba applicatie is het mogelijk om extra informatie bij de artikelen op te halen zoals interviews en video’s.

Met Kooaba Paperboy neem je een foto van het artikel of de advertentie. De app zal de bijbehorende extra content opzoeken en aanbieden. De app is gratis te downloaden van de App Store of Android Market (gebruikt de code rechts). Naast Spits maken ook computerblad CHIP, fotoblad FOCUS en Ikea gebruik van het systeem.

Eén reactie

  1. Vanmorgen zat ik eindelijk weer eens in de trein. Natuurlijk meteen de Spits gepakt en dit uitgeprobeerd. Het werkt wel aardig, maar met de slechte dekking onderweg (T-Mobile) viel het kijken van filmpjes e.d. toch een beetje tegen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.