Logo GadgetGear.nl
Foto van Arjan Olsder
Arjan Olsder

Skype nu ook voor Android Gebruikers

Hoewel veel VOIP apps voor Android al ondersteunign voor Skype boden, heeft het bedrijf nu een officiële app op Google’s Android Market geplaatst. De app is speciaal ontwikkeld voor Android 2.1 en beter.

De reden dat Skype nog geen Android app beschikbaar stelde was omdat het bedrijf niet blij was met de performance van de vroege Android telefoons. Dat is nu veranderd. De Android app van Skype staat het toe om zowel via Wi-Fi als via 3G te bellen. Met name voor vaste nummers kan dat een goedkoop alternatief zijn op de operator.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.