Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Razr Komt met StartCraft II Gaming Accessoires

Speciaal voor de fans van StarCraft II heeft Razr een reeks gaming accessoires voor de PC aangekondigd die niet alleen van StarCraft II look & feel zijn voorzien, maar ook geoptimaliseerd zijn voor het spel zelf.

Alle accessoires zijn compleet verlicht met Multi-color leds. Deze leds veranderen van kleur afhankelijk van het team waarvoor je speelt en afhankelijk van de hoeveelheid acties die je tijdens het spel uitvoert. Wij kregen tijdens de GamesCom al een voorproefje en eerlijk is eerlijk, het heeft totaal geen belang, maar toch is het een leuke feature.

Allereerst de Spectre gaming muis. Deze muis is zo licht mogelijk gemaakt, maar heeft wel als interessante feature dat de feedback van de knoppen ingesteld kan worden om zo te voorkomen dat je onbedoelde opdrachten geeft terwijl je het spel speelt. De muis bevat verder een 5600DPI laser en heeft een responsetime van 1 milliseconde.

Het toetsenbord is geheel backlit. Met andere woorden, het ding zit vol met ledjes. Doordat de toetsen met laser geetst zijn, zullen letters en cijfers niet snel vervagen en via een speciale configuratie tool is het mogelijk om het toetsenbord geheel naar wens in te richten. Ook het toetsenbord heeft een responsetime van 1 milliseconde. Wat ons opviel was dat de toetsen ook van een rubber laagje zijn voorzien waardoor ze wat stroever zijn. Ideaal, niet alleen tijdens games.

Tot slot de headset. Ook deze is geheel in StarCraft stijl al moeten we toegeven dat we het ook zouden geloven als deze rechtstreeks uit de jaren 70 komt. Er zitten 50mm drivers in wat een redelijk goed geluid oplevert. Ook deze hebben we kort getest tijdens de GamesCom, maar helaas was het te rumoerig om er echt een oordeel aan te hangen. Ook de headset is via een tool volledig zelf in te stellen.

De muis (Razr Spectre) zal naar verwachting €79.99 kosten. Voor het toetsenbord (Razr Marauder) vraagt Razr €119,99, net als voor de headset (Razr Banshee). Laten we eerlijk zijn, alleen met de hele set maak je echt indruk, maar dan ben je wel €319.97 lichter. Alle genoemde accessoires zijn vanaf November verkrijgbaar.

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.