De Legend en Desire zijn al weer enige maanden beschikbaar, dus voor iedereen die niet ‘dezelfde’ Desire of Legend wilt hebben, komt HTC met twee alternatieve kleuren.

HTC zal de Legend in het zwart en de Desire in het wit gaan leveren. Naast de verandering in kleur, heeft HTC niks veranderd en dat klinkt saai, maar laten we eerlijk zijn… zo’n witte Desire ziet er wel heel stoer uit.

“Consumenten onderscheiden zich niet alleen door middel van kleding of muziek. Ook de mobiele telefoon is een belangrijk onderdeel van hun lifestyle. Ze laten hiermee zien welke vormen en kleuren het beste aansluiten bij hun persoonlijkheid”, zegt Mark Moons, Regional Director HTC Benelux. “Om klanten voldoende keuze te bieden in zowel de gebruikerservaring als de look & feel van hun mobiele telefoon, blijft HTC zich richten op het ontwikkelen van een sterk portfolio toestellen.”

HTC gaat de nieuwe telefoons vanaf deze maand leveren. De legend zal €449 gaan kosten terwijl het multimedia broertje (de Desire) voor €499 over de toonbank gaat. Uiteraard zijn dat prijzen zonder abonnement, dus raadpleeg de betere telefoonboer voor de beste deal.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.