Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Nederland Krijgt Toch de Rode Wii en DSi

We schreven er al eerder over, de speciale rode Wii die Nintendo in Japan heeft uitgebracht. Vandaag kregen we van Nintendo te horen dat de rode Wii ook in Nederland zal verschijnen. Naast de rode Wii krijgen we ook nog eens een rode DSi.

Natuurlijk hebben jullie al lang een Wii en een DSi, maar eerlijk is eerlijk, dit is toch wel heel erg stoer. Bij de rode DSi zit een gratis exemplaar van New Super Mario Bros en bij de rode Wii krijg je naast Wii Sports ook New Super Mario Bros Wii en de originele Donkey Kong.

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.