LG en Telstra Lekken Windows Phone 7 Toestellen

Vanmiddag zitten we bij Microsoft op Schiphol voor de officiële presentatie van Windows Phone 7. Tijdens die presentatie zouden we ook de eerste toestellen moeten zien, maar zowel Telstra als LG zijn al flink aan het lekken.

Zo liet Telstra op één van haar winkels al zien dat de HTC Mozart en ‘een’ LG toestel vanaf 21 Oktober beschikbaar zouden komen. Techblog Engadget ontving hier een foto van.

Ongeveer een uur geleden gooide LG UK een blog post online (die inmiddels alweer verwijderd is) waarin het bedrijf de LG Optimus 7 (of E900) toonde. Dit toestel is voorzien van een riant 3.8” touchscreen met een resolutie van 800×480. Verder zijn alle sensoren die je maar wensen kan aanwezig op het toestel.

Eén reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.