Sharp heeft in Japan een nieuw Android toestel aangekondigd onder de naam IS03. Nu is een nieuw Android toestel op zichzelf geen nieuws, maar het display lijkt wel verdacht veel op dat van de iPhone 4.

De iPhone 4 beschikt namelijk over een 3.5” LCD display met een resolutie van 960×640 pixels. De Sharp IS03 beschikt echter over een 3.5” scherm met een resolutie van 960×480 en wijkt dus enkel in de breedte uit van dat van de iPhone 4.

Sharp zal het toestel vanaf volgende maand via operator KDDI (Japan) gaan verkopen. Hoewel Sharp in Europa een hele kleine speler is, mag je er vanuit gaan dat andere merken in 2011 met soortgelijke schermen op de proppen zullen komen.

Via.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.