Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

25 Jaar Mario, Nintendo komt met een speciale Game en Wii

Mario bestaat 25 jaar, en dat zal Nintendo groot vieren (gelijk hebben ze). Binnenkort brengt Nintendo dan ook de Super Mario All Stars collectie uit voor de Wii en de Wii zelf? Die kleuren ze ‘Mario rood’ (in ieder geval in Japan).

Het is overigens niet de eerste keer dat Nintendo de Super Mario All Stars collectie uitbrengt. Eerder al verscheen deze compilatie op de Super Nintendo (SNES). Naast Super Mario 1, 2 en 2 zoals we die hier in Europa kennen, bevat de collectie ook Super Mario The Lost Levels. Super Mario The Lost Levels is het originele Super Mario 2 uit Japan. In Japan kennen ze onze Super Mario 2 weer als Super Mario USA, een remake van Doki Doki Panic. De game ligt 3 December in de winkel.

In Japan zal Nintendo ook een rode editie van de Wii op de markt zetten. Deze rode Wii wordt standaard voorzien van een Wiimote Plus en bevat een exemplaar van Super Mario All Stars.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.