13MP & 14MP Androids Komen Eraan

Panasonic en Altek zijn twee merken die we in Europa (qua telefoons) weinig zien. Toch zijn het deze merken die allebei een behoorlijk serieuze camera telefoon hebben aangekondigd en beide toestellen draaien ook nog eens op Android.

Panasonic zal voor haar nieuwste camera het Lumix merk gebruiken (een strategie die SonyEricsson met Cybershot toepast) en rust deze uit met een 13 MegaPixel sensor. Verder zal de telefoon van een 3.3” scherm worden voorzien en beschikt het over het één en ander aan software om foto’s en video’s er zo goed mogelijk uit te laten zien. Of we dit toestel ook in Europa kunnen kopen is op dit moment nog niet bekend. Ook is het nog even wachten op foto’s van dit fotowonder.

Altek pakt het helemaal goed aan. Dit bedrijf bouwt haar nieuwste Android telefoon met een echte 14 MegaPixel CCD sensor. Daarnaast beschikt de camera over 3x optische zoom en kan de camera in 720P video’s opnemen. Het toestel zal vanaf deze winter in Azië verkocht worden, maar Altec heeft aangegeven opzoek te zijn naar een partner voor een Europese lancering in 2011.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.