Daniel Schilling
Daniel Schilling

Microsoft Update Xbox 360 Controller

De XBOX 360 Slim ligt alweer een tijdje in de winkels. Met een nieuwe uitvoering van dezelfde console verwacht je eigenlijk geen aanpassing aan de controller. In eerste instantie lijkt er ook eigenlijk niets veranderd, totdat je naar de details gaat kijken.

Zo is bij de nieuwe controller alles zwart. Voorheen waren de joysticks, de D-pad, de controllerpoort en de zijkant grijs (op de black edition van de controller). De zijkant van de controller is zelfs pianozwart (glimmend). Ook de xbox-knop in het midden van je controllers is anders. Voorheen was deze mat, maar deze knop heeft nu een glimmende look. Het laatste dat is veranderd is het woord boven de controllerpoort. Hier stond eerst ‘Microsoft’, maar nu staat daar ‘Xbox 360’

Ook heeft Microsoft besloten om alle andere standaardaccessoires ook volledig zwart te maken, zoals op de foto’s hierboven te zien is. Het zijn allemaal kleine verandering die niet iedereen zo snel zal opmerken, maar die wel bij fans een glimlach tevoorschijn kunnen toveren.

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.