Hoewel eigenaren van iPhone’s en iPod’s al een tijdje gebruikmaken van de extra functies die iOS 4 te bieden heeft, zal Apple in November zowel de iPad, iPhone en iPod Touch updaten naar iOS 4.2.

Één van de belangrijkste toevoegingen in 4.2 zal AirPlay zijn. Hiermee is media over Wi-Fi te streamen, inclusief printopdrachten voor printers die in hetzelfde netwerk hangen.

Voor iPhone en iPod Touch eigenaren zal Apple eerst nog iOS 4.1 lanceren. 4.1 zal in de loop van volgende week beschikbaar komen en het Game Center introduceren. Game Center is het best te vergelijken met OpenFeint en Scoreloop waarmee je highscores kan delen en vrienden kan uitnodigen om een spel te spelen. Met Game Center lopen deze gegevens via de Apple servers waardoor de gegevens in iTunes beschikbaar zullen zijn.

Het zal ook mogelijk zijn om met iOS 4.1 HDR foto’s te schieten. Hoe Apple dit heeft uitgewerkt is voor ons nog een raadsel gezien HDR een typische foto techniek is voor mensen met een statief.

Verder zal 4.1 een flink aantal bugfixes bevatten waardoor onder andere de iPhone 3G eindelijk weer op snelheid zal komen. Ook de problemen met de proximity sensor zullen opgelost zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.