De nieuwe iPod Touch is naar verwachting alles wat de iPhone 4 is behalve GSM en 3G functionaliteiten. Je blijft dus afhankelijk van Wi-Fi, maar je krijgt wel Face-Time.

In technisch opzicht bevat de iPod Touch bijna alle hardware die de iPhone 4 ook bevat zoals de A4 chip (die overigens ook in de iPad aanwezig is) en een retina display. De iPod Touch is ook voorzien van een Gyro sensor om exacte bewegingen te registreren en bevat voor het eerst een camera.

Met de camera is het niet alleen mogelijk om strakke foto’s te schieten, maar ook om video in HD vast te leggen. Uiteraard zijn deze met iMovie te bewerken en via Wi-Fi direct naar YouTube te uploaden.

Aan de voorkant bevat de nieuwe iPod Touch (wederom net als de iPhone 4) een VGA camera voor facetime gesprekken. Deze gesprekken zijn alleen te voeren wanneer beide gebruikers binnen bereik van een Wi-Fi netwerk zijn.

De iPod Touch is wel weer een stukje duurder geworden. Een 8GB versie kost €229, 32GB kost €299 en 64GB kost €399.

2 REACTIES

  1. Jammer, ontwerp van de achterkant is nog ouderwets bol. Een teken dat het gorillaglas toch niet zo heel goed blijkt te zijn? Echt een misser 🙁

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.