Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

3DS Tag Mode uitgelegt in Street Fighter Trailer

De nieuwe Nintendo 3DS bezit ook een zogenaamde Tag Mode. Deze mode stelt de 3DS in staat om met andere 3DS’ te communiceren terwijl de 3DS niet in gebruik is. De jongens van Capcom hebben daar meteen een leuk game element aan gekoppeld.

Zo zal de Nintendo 3DS het gevecht met andere 3DS bezitters aangaan terwijl deze veilig in jouw zak zit zodat je virtuele actiefiguren kan verzamelen. Sterker nog, de game hoeft niet eens in de console te zitten! Naast deze Tag modus, informeert de game je ook over mogelijke tegenspelers die binnen bereik zijn, terwijl je aan het gamen bent. Erg handig in het openbaar vervoer. Check de trailer voor alle informatie rondom de nieuwe Super Streetfighter.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.