Volgende Week, Nieuwe Apple Producten

Apple zal volgende week een groot persevenement houden in San Francicso. Zoals altijd zal Apple geen aankondigingen doen over wat we tijdens het evenement zullen horen en zien. Toch draait de geruchtenmolen volop.

Zo wordt de nieuwe iPod Touch verwacht. Deze zal alles hebben dat de iPhone heeft behalve antenneproblemen omdat de 3G functionaliteit uiteraard niet aanwezig is. Verwacht dus ook facetime ondersteuning voor de iPod Touch.

Ook de klassieke iPod lijn zal een flinke upgrade krijgen. Het is alweer een tijdje geleden dat het uiterlijk van de iPod Nano onder handen werd genomen. Geruchten zeggen dat de nano een touch scherm zal krijgen.

Verder gaan de geruchten dat we de iTV gaan zien, Apple’s reïncarnatie van Apple TV. Het grote verschil is dat iTV kleiner zal zijn en op iOS draait. Uiteraard krijgt iTV een eigen App Store.

Tot slot verwacht met een kleinere iPad, maar er zijn vooralsnog te weinig aanwijzingen om dit gerucht te ondersteunen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.