Zoals iedereen weet zal Nokia hard aan het werk moeten om zijn positie in de markt van de smart- en featurephones te behouden. Het bedrijf gaat nu iets doen wat met name zakelijke gebruikers al jaren wensen; een dualsim toestel op de markt brengen.

Het principe van de dualsim telefoon is simpel. Je hebt één telefoon die zowel met jouw zakelijke als privé nummer bereikbaar is.

Vroeger kon je daar speciale accu’s voor kopen die bij het aan/uit schakelen van de telefoon zelf van sim wisselden, maar dat was nooit echt handig. In Azië waren betere oplossingen te vinden, maar het importeren daarvan was altijd een probleem en de kwaliteit was discutabel.

Het eerste dualsim toestel van Nokia zal de C7-00 worden. Dit toestel zal ook over een Multi-touch scherm beschikken en op Symbian^3 draaien. Verder zullen alle vormen van connectivity aanwezig zijn zoals UMTS, GPS, FM en Wi-Fi.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.