Nieuwe Geruchten PSP Smartphone

Al jaren speculeren analisten dat SonyEricsson met een PSP telefoon zal komen om de concurrentie met Apple aan te gaan. Hoewel de laatste Windows Mobile smartphones van SE al over PSN beschikte, gaat het gerucht dat een echte PSP telefoon nu echt voorhanden is.

SonyEricsson put regelmatig inspiratie uit de verschillende merknamen die Sony bezit. Zo waren er al Walkman en Bravia telefoons. Hoewel Sony altijd aangaf dat het Playstation merk niet beschikbaar zou zijn voor SonyEricsson, lijkt het nu toch zover te komen.

De telefoon zou in plaats van een uitschuifbaar qwerty toetsenbord, over een uitschuifbare controlpad beschikken. Overigens lijkt het OS niet van Playstation te komen, maar Android 3.0 als basis te hebben wat de betrokkenheid van Google in dit project zou betekenen gezien andere fabrikanten nog niet over 3.0 lijken te beschikken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Events