GamesCom Preview: Homefront (THQ)

Tijdens de GamesCom liet THQ een aantal aardige games zien. De meest opvallende game daarin was Homefront van ontwikkelaar Kaos, een first person shooter die tijdens de GamesCom meteen al een award voor beste trailer binnensleepte.

Het verhaal start in 2027. Het conflict tussen Noord Korea en Zuid Korea dat momenteel speelt heeft geresulteerd in een samensmelting van de twee naties tot één grote Koreaanse republiek en die republiek heeft het economisch verzwakte Amerika aangevallen en ingenomen. Inderdaad, weg met de Duitsers, Russen en ander tuig dat we al in zoveel andere games verslagen hebben.

In de single player modus, begin je het verhaal (dat geschreven is door John Milius van o.a. Apocalypse Now & Red Dawn) door je aan te sluiten bij het Amerikaanse verzet. Zonder jou, zal het verzet de oorlog uiteraard niet winnen.

Na het introductiefilmpje, liet de community manager van THQ zien hoe het spel daadwerkelijk speelde. Het was duidelijk dat hij de demonstratie al een aantal keer gegeven had want hij kon duidelijk elke stap van de vijand voorspellen. Toch waren we zeer onder de indruk van de intense chaos waar je als speler in terechtkomt. Wij kunnen niet wachten tot we deze game in onze consoles kunnen schuiven. Homefront zal beschikbaar komen op Playstation 3, Xbox 360 en PC.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.