Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

GamesCom: Harry Potter Krijgt Kinect Ondersteuning

Altijd al echt met een stokje willen zwaaien tijdens het spelen van een Harry Potter game? EA heeft aangekondigd dat Harry Potter and the Deadly Hollows over volledige Kinect ondersteuning zal beschikken.

De Kinect ondersteuning zal uiteraard alleen beschikbaar zijn op de Xbox 360, maar EA maakte wel van de gelegenheid gebruik om aan te kondigen dat de game ook op de PS, Playstation 3, Wii, DS en mobiele telefoons uit zal komen. Wanneer de game exact in de schappen zal liggen is onbekend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.