Fujifilm Komt met W3 3D Fotocamera

Fujifilm heeft onlangs haar nieuwste 3D fotocamera tentoongesteld. De digitale compactcamera zal onder de naam ‘Real 3D W3’ door het leven gaan en naast foto’s ook in staat zijn om HD video’s te schieten.

Uiteraard is HD niet de prioriteit geweest bij het ontwerpen van de camera, waardoor HD opnames maximaal 24 frames per seconde hebben. Leuk voor een zonsondergang, maar bij een beetje een actiefilmpje zal het beeld toch wat schokkerig overkomen.

Hoewel we de HD video’s van het toestel nog niet gezien hebben, gaf NVidia ons tijdens de GamesCom een exclusieve demonstratie van de foto’s die het toestel schiet en die zijn ronduit fenomenaal. Wij kregen de foto’s te zien op een Panasonic 3D TV en geven toe onder de indruk zijn van de diepte en kleuren in de foto’s. Het is echter wel zo dat het een compactcamera blijft, dus bij weinig licht neemt de kwaliteit al snel af en de kleine lensjes laten weinig creativiteit toe. De camera zal naar verwachting €450 gaan kosten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.