In de laatste (derde) Beta van iOS 4.1 lijkt het erop dat Apple heeft besloten om Facetime uit te bereiden naar de iPod Touch. Geen vreemde zet gezien Apple’s Facetime alleen op iPhones werkt die binnen bereik van een Wi-Fi netwerk zijn.

Om facetime gesprekken met een iPod Touch en/of iPad mogelijk te maken, heeft Apple besloten dat Facetime gesprekken niet alleen op telefoonnummer, maar ook op e-mail adres kunnen worden gehouden. Als deze stap waar is, zal dat betekenen dat de komende generaties iPad en iPod Touch zeker over een camera aan de voorkant zullen beschikken. Wij hopen dat Apple er dan ook meteen aan denkt om een microfoon in het ontwerp op te nemen want de microfoon in de koptelefoon integreren is alleen handig als je de koptelefoon ook gebruikt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.