Het blijkt dat de eerste HTC Desire’s met Super LCD scherm in de schappen liggen. Wil jij weten wat het verschil is en hoe je de juiste uit het schap kan vissen? Let dan goed op.

Het juiste model vinden lijkt zo logisch, maar blijkt in de praktijk toch iets te zijn waar veel consumenten niet op letten. Op de doos van de Super LCD versie staat namelijk geen vermelding van AMOLED. Deze vermelding staat in de tweede regel van de hoogtepunten.

In het filmpje van Airsblog hieronder zie je dat Super LCD niet altijd beter scoort dan AMOLED. De winst lijkt het met name te zitten in het energieverbruik dat vijf keer lager is. De vraag is dus of je voor lager energieverbruik of een goede kijkhoek moet gaan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.