Buitenlandse Zaken Lanceert Onhandige App (Android)

Het ministerie van buitenlandse zaken heeft besloten een zak belastinggeld aan de ‘Wijs op Reis’ Android app te besteden. Het resultaat is een app die alles behalve handig blijkt te zijn.

Wanneer je de app start, krijg je een lange lijst met landen te zien. Wanneer je op een land klikt ga je naar een volgend scherm waar je enkel op één knop kan drukken. Die knop opent een link naar de website (inderdaad, niet eens een mobiele site) van het ministerie met de betreffende informatie van het land.

Wij vragen ons af waarom;
1 De site niet meteen start wanneer we het land aanklikken?
2 Waarom er geen mobiele site beschikbaar is?
3 Waarom het ministerie zich niet beseft dat mensen in het buitenland geen dataverbruik wensen. Met andere woorden, waarom zit de info niet in de app zodat de informatie ten alle tijden beschikbaar is voor iedereen!?
4 Hoeveel belastinggeld hierin zit!?

Het drama zelf aanschouwen? Scan de tag hiernaast.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

One comment on “Buitenlandse Zaken Lanceert Onhandige App (Android)”

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram