Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

AppEvent: The Big 8 (iPhone)

Je kent het wel, wil je eens lekker koken voor al je vrienden, blijkt er natuurlijk weer net ééntje tussen te zitten die bij het minste stukje pinda al strak tegen de grond slaat. Jawel, gevalletje voedselallergie… Deze app kan jou, en jouw gast een hoop ellende besparen.

The Big 8 verstrekt niet alleen informatie over de 8 grootste voedselallergiën (Appel-Kiwi, Ei, Gluten, Melk, Noten, Pinda, Soja, en Vis & Schelp/schaaldieren), maar beschikt over een uitgebriede hoeveelheid informatie over de ingrediënten van huismerk artikelen van de Albert Heijn, Aldi, C1000, Hoogvliet, Jumbo en Lidl en sluit daarmee aan op de gelijknamige website. Net als de website bevat de site ook aantal recepten die je in geval van nood kan gebruiken.

De app werkt zeer comfortabel en kan je dus een hoop uitzoekwerk besparen. In verband met het AppEvent is The Big 8 vandaag helemaal gratis.

Downloaden voor iPhone.

Dit was voorlopig de laatste AppEvent post op The Gadgeteers.nl. Vanmiddag vertrekken we naar Keulen voor de gamesweek en gezien we met maar weinig redacteuren zitten (hint, hint) redden we het helaas niet om elke ochtend de AppEvent te plaatsen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.