Android Makkelijker te Rooten

Rooten is voor Android wat Jailbreaken is voor de iPhone. Met andere woorden, je toestel bevrijden van de limieten die de fabrikant heeft opgesteld.

Met de APK van XDA Developers is het rooten een kwestie van slechts één knop indrukken. De app staat het ook toe het toestel weer te unrooten wat dan weer handig is voor de garantie. Om APK’s te draaien moet je deze op de geheugenkaart zetten. Om ze te installeren kan je bijvoorbeeld APK Installer downloaden van de Android Market.

Op dit moment kan je de APK voor de volgende toestellen gebruiken; Google Nexus One, HTC Hero, Magic, Dell Streak, Motorola Milestone, XT701, XT800, ME511, SonyEricsson X10, X10 Mini Pro, Acer Liquid and Vibo A688.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Events