HTC Desire Krijgt iTunes Ondersteuning

Hoewel de Nexus One softwarematig altijd een streepje voor had op de non-googled HTC Desire, lijkt het tij te keren met de Android 2.2 update die HTC vanaf dit weekend zal gaan versturen.

Zo zal de HTC Desire na de upgrade onder anderen over een 720P HD Video modus beschikken en krijg het ondersteuning voor iTunes Sync. Het zal dus mogelijk om jouw iTunes bibliotheek naar de Desire te syncen.

Tot slot zal HTC ook de App Share widget toevoegen die we al kennen van de HTC Wildfire en smart Caller ID. HTC heeft ook bevestigd dat de update voorlopig alleen naar de reguliere Desire’s zal sturen. Desire’s die via een operator gekocht zijn, zullen moeten wachten tot de operator toestemming geeft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram