Apple Introduceert Magic Trackpad en Batterijenladertje

Apple heeft zojuist haar online store een flinke update gegeven. Het feit dat de cinema display weer een beetje groter is geworden en de iMac een beetje sneller zullen we even links laten liggen. Apple heeft namelijk twee nieuwe gadgets in de aanbieding!

Als eerste is er de Magic Trackpad. Een mooi stukje aluminium die qua design perfect aansluit op de draadloze toetsenborden van het bedrijf. Voor diegenen die niet weten wat een trackpad is, dat is het kleine vakje onder een laptop toetsenbord dat als muis gebruikt wordt. De Magic Trackpad is daar een grote versie van met onder andere Multi-touch ondersteuning waardoor het gebruik vergelijkbaar is met het scherm van de iPhone/iPad.

Gezien Apple steeds meer accessoires introduceert die batterijen slurpen, heeft het bedrijf ook de moeite genomen om een strakke penlite lader te ontwikkelen. Deze is te vinden tussen de Mac accessoires. Naar de Apple Shop.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram