Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Review: Monopoly Here & Now

Ruim een jaar geleden reviewden we op TG de J2me game ‘Monopoly van Dam tot Dom Editie’. We waren destijds erg verrast met de kwaliteit van de game en lazen tot ons plezier dat EA Mobile een Android versie van het spel uitgebracht heeft. Tijd om die eens onder de loep te nemen.

et eerste dat ons opvalt wanneer we de game starten, is dat er eigenlijk niet zo heel veel veranderd is en dat is buitengewoon jammer. EA heeft de interface zo aangepast dat touch screen ondersteund wordt (zowel horizontaal als vertikaal), maar helaas hebben de graphics geen echte oppoetsbeurt gehad waardoor het er allemaal net niet gelikt uit ziet. Het is echter wel zo dat het spel lekker soepel speelt op ons test toestel, de HTC Hero.

Aan de gameplay is ook weinig aangepast, of we kunnen in ieder geval geen aanpassingen bespeuren. Dat is ook niet zo erg, want de gameplay beviel ons altijd al goed. Met name de ‘house rules’ waarin je de spelregels zo aan kan passen als je het spel thuis speelt, blijft een zeer waardevol element in het spel.

Ondanks dat het spel ons het gevoel geeft dat EA zich er een beetje makkelijk vanaf gemaakt heeft, kunnen we niet anders zeggen dan dat Monopoly Here & Now wederom een aanrader voor de fans is.

Graphics: 9
Gameplay: 9
Geluid: 7
Totaal: 8
Testtoestel: HTC Hero

Deze Gadgeteer zegt: “Een natte droom voor alle Monopoly fans”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.