Review: Beer Shooter

In Duitsland is het Oktoberfest uitgebroken. Reden genoeg om deze Review te wijden aan een leuke casual game die alles met bier te maken heeft! Jawel, we hebben het over Beer Shooter van het Duitse Handy-Games.

Op het moment dat de game start, wordt je als speler al begroet met de typisch Duitse muziek die tijdens zo’n beetje elk bierfeest te horen is. Jij krijgt de rol als de Beer Shooter. Een soort Duke Nukem, maar dan met Bier. Voor je zit een grote groep Duitsers aan tafel. Zodra die hun mond open doen, is het de bedoeling dat je die volspuit (wat meer als een foute Duitse film klinkt). Naarmate de game vordert, zullen de drinkers sneller om jouw aandacht vragen. Voor iedere keer dat je raak spuit krijg je 20 punten. Voor iedere misser moet je vijf punten inleveren (hoewel zwaardere straffen op hun plaats zouden zijn voor deze vorm van alcoholmisbruik). Tussendoor zullen dieren hun kop om de hoek steken om bier te vangen. Beloon je ze? Dan belonen zij jou met extra punten.

Graphics: 9
Gameplay: 9
Geluid: 8
Totaal: 8.6
Testtoestel: Nokia N96 & iPhone

Deze Gadgeteer zegt: “Beer Shooter maakt het Oktoberfest leuk, zelfs voor bier-haters!”

Direct Downloaden naar jouw iPhone of iPod Touch

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.