Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Review: Mile High Pinball

Mile High Pinball is de eerste pinball game die je zeker niet in de kroeg zal tegenkomen. Waarom niet? Omdat iedere tafel een ‘mile’ oftewel 45 schermen groot is! Jawel, na een minder succesvolle release op de N-Gage 1, is het spel nu terug, in een sterk verbeterde vorm.

Nu vraag je je natuurlijk af wat er zo speciaal is aan een pinball game met 45 schermen. Dat zit zo, de schermen zitten boven elkaar. Dat betekend dat je iedere keer je best doet om de bal naar het scherm boven je te flipperen. Heb je pech, dan ga je net zo makkelijk een schermpje omlaag.

De graphics van MHP zijn niet echt indrukwekkend en dat geld ook voor het geluid, maar dat maken de gameplay en de variatie aan tefels weer goed. Met 45 schermen te verslaan, zal je de game niet snel uitspelen (ons lukte het in ieder geval niet). Mile High Pinball is dus zeker een N-Gage game zoals we er meer willen zien.

Graphics: 6
Gameplay: 9
Geluid: 6
Totaal: 7
Testtoestel: Nokia N96

Deze Gadgeteer zegt: “Een heerlijke pinballgame, maar zeker niet voor tussendoor. Mile High Pinball vraagt meer tijd dan je lief is!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.