Hoewel Snake een enorm oude game is, brak Snake pas echt door met de komst van de Nokia 3210. Nu, jaren later, heeft Nokia besloten dat die goede oude Snake terug moet komen in Snakes Subsonic (alleen voor de N-Gage).

Hoewel Snake er altijd lief en aardig uit heeft gezien, is de techno look & feel nu realiteit geworden. Gedurende het spel kantelt de wereld om je heen en met je mee om op die manier niet alleen een uitdaging te bieden in het overleven tot alle ‘kristallen’ gepakt zijn, maar ook om alle delen van de levels te vinden.

Redelijk nieuw in Snakes Subsonic is de mogelijkheid om power-ups in te zetten. Je kan niet alleen schilden verzamelen die je onkwetsbaar maken, maar ook raketten verzamelen om jouw tegenstanders op te blazen.

In de single player versie is het de bedoeling om binnen de werelden alle kristallen te pakken. Wanneer je alle groene kristallen verzameld hebt, ga je door naar een volgende wereld. Wanneer je met meerdere personen speelt, bijvoorbeeld via het online N-Gage netwerk, is het niet langer de bedoeling om alle kristallen te vinden, maar om als eerst een bepaald aantal punten te bereiken.

Graphics: 8
Gameplay: 5
Geluid: 6
Totaal: 6.3
Testtoestel: Nokia N95

Deze Gadgeteer zegt: “Snakes Subsonic ziet er super cool uit, maar de oudere Snake die gratis te vinden is via de download applicatie die op de meeste N-Gage toestellen zit is gewoon leuker.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.