Review: Monopoly van Dam tot Dom

Bij het lezen van de titel zakt de één volledig weg, terwijl de ander al klamme handjes krijgt. Hoewel de meeste bordspelen voor de hele familie zijn ontworpen, zal de ware Monopoly speler het vaak bij vrienden moeten zoeken. Met deze mobile game kan daar maar zo eens verandering in kunnen komen.

De snelheid van deze Monopoly uitvoering en het gemakt van de bediening (gameplay) zijn bijzonder aangenaam. De animatie van de pionnen en speciale gebeurtenissen zoals de gevangenis zijn ook geniaal bedacht (al kan het soms gaan vervelen). Ook is het makkelijk om de game over een hele dag te spelen. De standen worden continu opgeslagen zodat je altijd verder kan waar je gebleven bent.

Een belangrijk element bij Monopoly was altijd het onderling handelen. Ook dit heeft EA tot in de details meegenomen. Je kan zowel eigendommen als geld bieden voor de eigendommen van de tegenspeler. De tegenspeler zal dan ook zeer realistische beslissingen nemen wanneer je een bod plaatst.

Graphics: 9
Gameplay: 9
Geluid: 7
Totaal: 8.3
Testtoestel: Nokia N95

Deze Gadgeteer zegt: “Monopoly van Dam tot Dom is bijna perfect. Een must voor de fans van het bordspel.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Events