Mobiel Gamen met de WiiMote

Vanmorgen kreeg ik een tip om eens naar een project van een paar studenten te kijken. Ze zouden met de WiiMote en hun telefoon aan het experimenteren zijn. Het gevolg van dit experiment, de WiiMote als mobile gaming controller, is dan ook buitengewoon spectaculair!

Tot nu toe is mobile gaming hardware nauwelijks verkrijgbaar. Er is een ZeeMote, een soort van analogue stick, en een gamepad die eigenlijk door Commodore Gaming op de markt gebracht zou worden, maar nu onder het MSI merk te vinden is.

Met deze applicatie kan iedereen die een Series 60 3rd edition of UIQ telefoon heeft de WiiMote gebruiken. Wij zin benieuwd welke nieuwe innovatieve games deze doorbraak op gaat leveren. Meer informatie over dit project staat op de Nokia Forums.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Events