Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Unboxing: Nokia Lumia 800

Vanaf morgen ligt hij in de winkel, maar vandaag lag hij al bij ons op tafel. De nieuwe Lumia 800 van Nokia. Dé telefoon die Nokia moet redden. De komende dagen gaan wij met de Lumia 800 aan de slag om te kijken of deze smartphone met Windows Phone 7.5 aan onze verwachtingen kan voldoen…

Dat Nokia niet alleen bezig is met het design van haar telefoons, laat het doosje van de nieuwe Lumia 800 goed zien. Het is een behoorlijk hoge doos van stevig karton.

Zodra we de deksel openen, treffen we de Lumia 800 aan. De versie die je in de winkel koopt is overigens voorzien van beschermende folie.

Onder de Lumia 800 treffen we het eerste, zwarte doosje aan. Hierin zit een hoesje die speciaal voor dit toestel is ontworpen. Je ziet het hoesje in detail op de laatste foto op deze pagina.

Hierna is het tijd voor doosje nummer twee. Deze bevat de quickstart handleiding en allerlei andere documentatie.

Tot slot treffen we drie kleine compartimenten aan. Hier vinden we een simpele headset, een USB-kabel en een USB-lader.

Het mag gezegd worden, de Lumia 800 komt met een sterk accessoirepakket. Met name de aanwezigheid van een beschermhoesje is een slimme zet van Nokia omdat dit hoesje de telefoon optimaal tegen stoten en krassen kan beschermen.

Hoe de Nokia Lumia 800 bevalt zal je volgende week lezen, maar daar laten we het niet bij. In de komende dagen gaan we het ook nog even over het ontwerp van deze smartphone hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.