Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

PadTab, een Nieuw Ophangsysteem voor Tablets

Het Nederlandse HabitatSolutions is met een nieuw ophangsysteem voor tablets op de proppen gekomen. Het ding heet de PadTab en met de simpele constructie is deze oplossing een stuk slanker dan de succesvolle RingO producten van Vogel’s. Toch zijn de twee niet helemaal te vergelijken.

Het systeem van HabitatSolutions bestaat uit twee delen. De WallTab en de PadTab. Beiden zijn plastic frames die met tape van 3M op hun plaats gehouden worden. De PadTab plak je op je iPad of Galaxy Tab terwijl je de WallPad plakt waar je uiteindelijk je tablet op wilt hangen.

Omdat de PadTab slechts een dun plastic frame is, heb je de vrijheid om zelf te kiezen welke hoes je om je tablet koopt. Iets dat de PadTad voor velen interessant kan maken. Van de andere kant is het wel een stuk plastic dat je met industriële tape op je dure tablet plakt…

Beschikbaarheid

De PadTab is binnenkort in twee versies te krijgen. Een verpakking met de PadTab en twee WallTabs voor €19,95 en een verpakking met de PadTab en zes WallTabs voor €24,95.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.